Δελτίο τύπου για τους ελέγχους των επιθεωρητών υγείας

(16/7/2010)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010 προσήλθαν στο Γεν. Νοσοκομείο Ρεθύμνου Επιθεωρητές Υγείας και διενέργησαν έλεγχο:

• για διαγωνισμούς που αφορούν κατακυρώσεις στην εταιρεία Siemens. Αφορούν παλαιούς διαγωνισμούς (πριν το 2000) για ορισμένα μηχανήματα βιοϊατρικής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.
  • για τη δυνατότητα χορήγησης χημειοθεραπευτικών σχημάτων σε καρκινοπαθείς από το Νοσοκομείο μας. Ο έλεγχος διενεργήθηκε, ύστερα από καταγγελία που υπέβαλλε ο Σύλλογος Νοσηλευτών του ΕΣΥ ν. Ρεθύμνου. Η επισήμανση που θα ήθελε η διοίκηση να κάνει είναι ότι τελικά, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απαξιώνει την επιστημονική οντότητα του ιατρού κου Μαλά Κων/νου, που επί χρόνια είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο ιατρικό του καθήκον, επιστημονικά καταρτισμένος, προσφέροντας με ευσυνειδησία και ζήλο, προάγοντας τις υπηρεσίες υγείας στο νομό, επιτελώντας αν μη τι άλλο μέγιστο κοινωνικό έργο.

Σχετικά με τα σχόλια που τον τελευταίο καιρό αναγράφονται στις σελίδες των τοπικών εφημερίδων και πιθανώς θορυβούν τη Κοινή Γνώμη, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θέλει να ενημερώσει τον Ρεθεμνιώτικο λαό, ότι το Νοσοκομείο παρέχει πολύ καλό επίπεδο Ιατρικής και Νοσηλευτικής Φροντίδας, παρόλα τα πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα που υφίστανται.

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου

Μετάφραση »