Ηλεκτρονική κράτηση ραντεβού τακτικών ιατρείων (πρωινά ή απογευματινά)

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου , προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες να κλείνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ιστοσελίδας μας το ραντεβού τους, σε πολλά από τα πρωινά ή απογευματινά ιατρεία. Μπορείτε χωρίς να έρθετε στο νοσοκομείο και χωρίς αναμονή στο τηλέφωνο, γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, να κλείσετε το ραντεβού που σας ενδιαφέρει αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα στο ιατρείο.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα πρωινά ιατρεία, τη διαθεσιμότητα και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά (μέσω WEB) το ραντεβού σας δείτε εδώ.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα απογευματινά ιατρεία, τη διαθεσιμότητα και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά (μέσω WEB) το ραντεβού σας δείτε εδώ.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα ιατρεία (πρωινά και απογευματινά), τη διαθεσιμότητα και σε ποια από αυτά μπορείτε να κλείσετε ηλεκτρονικά (μέσω WEB) το ραντεβού σας δείτε εδώ.

Για να κλείσετε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας πατήστε εδώ.

Σημαντικές οδηγίες/Προϋποθέσεις:

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε περάσει έστω 1 φορά από οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Κρήτης και να έχετε καταγραφεί στο πληροφοριακό σύστημα των Νοσοκομείων έχοντας δηλώσει το ΑΜΚΑ και το κινητό σας τηλέφωνο.

Επίσης λόγω της πιστοποίησης που χρειάζεται για να του σταλεί ο απαραίτητος κωδικός και να εισαχθεί στο σύστημα, θα πρέπει να έχει δίπλα του το κινητό του.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που έχετε κλείσει το ραντεβού σας, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης του ραντεβού σε όλα τα πρωινά και απογευματινά ιατρεία.

Ο προγραμματισμός των πρωινών και των απογευματινών ραντεβού, γίνεται στα τηλέφωνα 2831342243 από Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 08:00 έως 14:00. Για ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις (υπέρηχο, αξονικές, μαστογραφία, μέτρηση οστικής πυκνότητας κ.α.) μπορείτε να καλείτε επίσης και στο τηλέφωνο 2831342333.

Αν υπάρχουν προβλήματα με την εισαγωγή στην εφαρμογή (όχι για κλείσιμο ραντεβού!), όπως για παράδειγμα λάθος ΑΜΚΑ ή κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2831342243 από Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 08:00 έως 14:00.

Ευχαριστούμε θερμά το Κο Μοσχοβάκη, Διευθυντή Πληροφορικής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για την υλοποιήση και παραχώρηση της εφαρμογής