ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά το ατύχημα που είχα στη περιοχή του Ρεθύμνου και τη μεταφορά μου στο νοσοκομείο σας, έμεινα έκπληκτος και απόλυτα ικανοποιημένος από την ανθρωπιά και την διαμονή μου στο νοσοκομείο.

 Εγχειρίστηκα από το κύριο Χριστογιάννη μαζί με τη βοήθεια του κυρίου Κτιστάκη, και θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για τη δουλειά τους και την ανθρωπιά τους. Γιατροί οι οποίο σέβονται τον όρκο που έχουν δώσει και τον υπηρετούν με μεγαλείο και αξιοπρέπεια. Το νοσοκομείο σας πρέπει να είναι περήφανο !!!

Τέλος,  θέλω να ευχαριστήσω και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, που ήταν δίπλα μου, πάντα με χαμόγελο να με βοηθήσουν να ξεχάσω το πρόβλημα μου και να προχωρήσω παρακάτω με αισιοδοξία και δύναμη.

Σας ευχαριστώ για όλα !!!

Μπορεί να μην έχω επανέλθει ακόμα 100% αλλά μέσα στην ατυχία μου, χαίρομαι που βρέθηκα και εγχειρίστηκα στο νοσοκομείο σας και έχω μόνο μια ωραία ανάμνηση από όποιον συνάντησα εκεί μέσα. Μόλις περπατήσω με το καλό θα έρθω να σας ευχαριστήσω ξανά κι από κοντά.

Τα νοσοκομεία πέρα από τη νοσηλεία του ασθενούς και την αντιμετώπιση του προβλήματος τους, πρέπει να εξασφαλίζουν μια ευχάριστη όσο το δυνατόν διαμονή στον ασθενή ,όχι απαραίτητα από τον εξοπλισμό που παρέχουν, με γνώμονα τις δυσκολίες του δημοσίου τομέα, αλλά του προσωπικού που εργάζεται εκεί και συναναστρέφεται μαζί τους.

Και με σιγουριά μπορώ να πω, έχοντας νοσηλευτεί και σε μεγαλύτερα νοσοκομεία ακόμα και εκτός Κρήτης, ότι το νοσοκομείο Ρεθύμνου έχει μια εξαιρετική καταρτισμένη από ανθρώπους ορθοπεδική κλινική !!!!

Παρακαλώ πολύ όπως ενημερωθεί όλο το προσωπικό της κλινικής για τα θερμά μου λόγια προς τα πρόσωπα τους.

Με εκτίμηση, Γαλατιανός Δημήτριος

Αναζήτηση

+
Μετάφραση »
Skip to content