<strong>Δελτίο Τύπου</strong>

    

Η  Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, που με πλήρη επιτυχίααντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικάπου προσήλθαν στα Επείγοντα κατά το τριήμερο του Καρναβαλιού (25-27/2/2023) και υποδειγματικά εφάρμοσαν το σχέδιο δράσης έτσι ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.  

    Επίσης ευχαριστεί θερμά τους Εθελοντές/τριες Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύτιμη προσφορά τους και την πολύ σημαντική βοήθεια που με προθυμία, ευσυνειδησία  και επαγγελματισμό παρείχαν στα περιστατικά που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας την Κυριακή του Καρναβαλιού στις 26 Φεβρουαρίου 2023, συνδράμοντας στο δύσκολο έργο του προσωπικού της Υπηρεσίας μας.

     Ταυτόχρονα ευχαριστεί το Ε.Κ.Α.Β. και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών  για τη σωστή  διαχείριση και την οργανωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών καθώς και την άψογη συνεργασία με το προσωπικό του Νοσοκομείου που παρελάμβανε τα περιστατικά.

     Επιπλέον, η Διοίκηση οφείλει να ευχαριστήσει το Δήμο Ρεθύμνου και όλες τις Υπηρεσίες της πόλης που συνέβαλαν στην ασφαλή και επιτυχή έκβαση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στην  πόλη μας.

     Η άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων ολοκλήρωσε με επιτυχία και ασφάλεια το απαιτητικό πρόγραμμα δράσης όλων των εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. 

                                                                         Από τη Διοίκηση του Γεν. Νοσοκομείου  Ρεθύμνου

Αναζήτηση

+
Μετάφραση »
Skip to content