Ορισμός Διαχειριστή Ψηφιακών Πιστοποιητικών (ΔΨΠ) και Διαχειριστή ΣΗΔΕ
Επισυνάπτεται η απόφαση του διοικήτη με ΑΔΑ: 6Ο2Ξ46907Λ-ΑΡΕ, σύμφωνα με την οποία
– οριζεται ο Διαχειριστής Ψηφιακών Πιστοποιητικών (ΔΨΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου για παρακολούθηση των Ψηφιακών Πιστοποιητικών, στο πλαίσιο υλοποίησης του Κεντρικού Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων
-ορίζεται ο Διαχειριστής ΣΗΔΕ (ΔΣΗΔΕ) του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου για την υποστήριξη/διαχείριση τεχνικών θεμάτων χρήσης του ΚΣΗΔΕ και στη χρήση των Ψηφιακών Πιστοποιητικών, στο πλαίσιο υλοποίησης του Κεντρικού Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων.
-ορίζεται η Προϊσταμένη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, για την επιλογή των δικαιούχων, για τους οποίους εκδίδεται ψηφιακό πιστοποιητικό, σύμφωνα με τα κριτήρια που τίθενται στην με αριθμ. 32141/13-11-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Διάθεση εγκεκριμένων πιστοποιητικών ηλεκτρονικής υπογραφής στο πλαίσιο υλοποίησης του Κεντρικού Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων».