ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


 Προσκαλούμε το Ιατρικό Προσωπικό, το Επιστημονικό μη Ιατρικό Προσωπικό και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου σε Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για εθελοντική διδασκαλία χωρίς αμοιβή στο Δ.Ι.Ε.Κ. του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου για το Εαρινό  εξάμηνο του Εκπαιδευτικού Έτους  2018-2019 για τα παρακάτω μαθήματα: 


 

Β΄

            ΕΞΑΜΗΝΟ

ΩΡΕΣ/ΕΒ∆ΟΜΑ∆Α

1

Νευρολογία

1

2

Παιδιατρική/Γυναικολογία 

2

3

Χειρουργική

2

4

Παθολογία

2

 


∆΄

            ΕΞΑΜΗΝΟ

ΩΡΕΣ/ΕΒ∆ΟΜΑ∆Α

1

Αντιµετώπιση Επειγόντων

Περιστατικών (Αναισθησιολογία)

2

 



 


Απαραίτητα Δικαιολογητικά  


1.  Πλήρες βιογραφικό σηµείωµα 


2.  Αντίγραφο αστυνοµικής ταυτότητας. 


3.  Αντίγραφα τίτλων σπουδών της ηµεδαπής (βασικό πτυχίο αντίστοιχο µε την ειδικότητα που προκηρύσσεται, µεταπτυχιακός και διδακτορικός τίτλος θέµατος συναφούς προς το αντικείµενο, παιδαγωγικός τίτλος σπουδών ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ ή Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ)  4. Όσοι έχουν αποκτήσει τίτλο σπουδών σε κράτος – µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να καταθέσουν είτε: 

α) Άδεια άσκησης επαγγέλµατος, η οποία έχει χορηγηθεί µε τη διαδικασία της επαγγελµατικής αναγνώρισης, βάσει των διατάξεων των επαγγελµατικών προσόντων (πχ. Οδηγίες 89/48/Ε.Ο.Κ, 92/51/Ε.Ο.Κ, 99/42/Ε.Κ, Τοµεακές Οδηγίες κλπ). Στην περίπτωση της επαγγελµατικής αναγνώρισης, αντί της άδειας άσκησης επαγγέλµατος είναι δυνατόν να κατατεθεί αντίγραφο της Πράξης Αναγνώρισης από το αρµόδιο Συλλογικό Όργανο ή την αρµόδια επιτροπή (π.χ Σ.Α.Ε.Ι, Σ.Ε.Α.Τ.Ε.Κ, Συµβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελµατικών Προσόντων κ.α.) ή αντίγραφο της Απόφασης Αναγνώρισης από την κατά περίπτωση Αρµόδια Αρχή (Υπουργείο, Νοµαρχία κ.λ.π.) είτε 

β) Πιστοποιητικό Χορήγησης Ισοτιµίας από το πρώην ∆Ι.ΚΑΤ.ΣΑ νυν ∆.Ο.Α.Τ.Α.Π, τον πρώην Ο.Ε.Ε.Κ και τον πρώην Ε.Ο.Π.Π, νυν Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π ή από άλλη αρµόδια υπηρεσία. Όσοι έχουν αποκτήσει τίτλο σπουδών σε κράτος µη µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να καταθέσουν Πιστοποιητικό Χορήγησης Ισοτιµίας από το πρώην ∆Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α νυν ∆.Ο.Α.Τ.Α.Π, τον Ο.Ε.Ε.Κ, του Ε.Ο.Π.Π ή από άλλη αρµόδια υπηρεσία. Σε αυτήν την περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επισύναψη αντιγράφων (Βάση Ν. 4250/2014) των βασικών τίτλων σπουδών επισήµως µεταφρασµένων (Από Υπ. Εξ., πρεσβείες της Ελλάδος στο εξωτερικό, ∆ικηγόρους και µεταφραστές του Ιονίου Πανεπιστηµίου). 

 Τα απαιτούµενα δικαιολογητικά, τα κριτήρια επιλογής , την ηµεροµηνία υποβολής αιτήσεων και τη διαδικασία υποβολής τυχόν ενστάσεων του Ιατρικού, του Επιστημονικού μη Ιατρικού και του Νοσηλευτικού Προσωπικού που θέλουν να συµµετέχουν ως εκπαιδευτές στο ∆ΙΕΚ είναι αυτά που ορίζονται από τις διατάξεις της παρ. 5.α του άρθρου 8 της αριθµ. 5954/2014 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1807/τεύχος Β΄/2-07-2014). 

Η επιλογή των εκπαιδευτών γίνεται από τριµελή επιτροπή, η οποία ορίζεται µε απόφαση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Γενικού Νοσοκοµείου  Ρεθύµνου όπου λειτουργεί το ∆.Ι.Ε.Κ. « ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ » του Γενικού  Νοσοκοµείου Ρεθύµνου.

Ως ένα εκ των µελών της επιτροπής ορίζεται η ∆ιευθύντρια του  ∆.Ι.Ε.Κ. « ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ » του Γενικού  Νοσοκοµείου Ρεθύµνου. Επίσης µε απόφαση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Γενικού Νοσοκοµείου Ρεθύµνου συγκροτείται τριµελής επιτροπή για την εκδίκαση όλων των ενστάσεων που τυχόν έχουν υποβάλει υποψήφιοι εκπαιδευτές επί του αριθµού των µορίων που έχουν συγκεντρώσει. 

Ως ένα εκ των µελών της επιτροπής ορίζεται η  ∆ιευθύντρια  του  ∆.Ι.Ε.Κ. « ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ » του Γενικού  Νοσοκοµείου Ρεθύµνου.

Όσον αφορά τη µοριοδότηση των υποψηφίων εκπαιδευτών, εφαρµόζεται ανάλογα η περίπτωση Α της αριθµ. Κ1/122418/2016 Απόφασης (Α∆Α: 6ΝΖΙ4653ΠΣ-1Τ1) της Γενικής Γραµµατείας ∆ιά Βίου Μάθησης (Γ.Γ.∆.Β.Μ.). 

 Η συγκρότηση και λειτουργία των ανωτέρω τριµελών επιτροπών διέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 13-15 του Ν. 2690/99 «Κύρωση του Κώδικα ∆ιοικητικής ∆ιαδικασίας και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 45 /τεύχος Α΄/1999).

Ο τρόπος στελέχωσης του  ∆.Ι.Ε.Κ. του Γενικού Νοσοκοµείου Ρεθύµνου µε Ιατρικό, Επιστημονικό μη Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό για διδασκαλία µαθηµάτων θα γίνει µε την ακόλουθη διαδικασία. 

Σε συνέχεια της παρούσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απασχόληση εκπαιδευτών στην οποία έχει προβεί  η  ∆ιεύθυνση προσωπικού του  Γενικού Νοσοκοµείου 

Ρεθύµνου στο οποίο υπάγεται το ∆.Ι.Ε.Κ. « ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ » του Γενικού  Νοσοκοµείου Ρεθύµνου.

1.Οι υποψήφιοι θα καταθέτουν  την αίτησή τους  µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά στο ∆ΙΕΚ « ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ » του Γενικού  Νοσοκοµείου Ρεθύµνου, ( Ταχ. ∆ιεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 17 Ρέθυµνο, Τηλέφωνο: 2831024675).


2.  Οι υποψήφιοι θα καταταγούν σε δύο (2) αξιολογικούς πίνακες κατάταξης: 

α) σε πιστοποιηµένους και εγγεγραµµένους εκπαιδευτές στα µητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων και  β)σε µη πιστοποιηµένους εκπαιδευτές. 

Οι πιστοποιηµένοι και εγγεγραµµένοι εκπαιδευτές στα µητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων (του ΕΟΠΠΕΠ) επιλέγονται κατά προτεραιότητα παντός άλλου. 

Σε περίπτωση αδυναµίας κάλυψης των θέσεων από πιστοποιηµένους εκπαιδευτές αυτές καλύπτονται από τους λοιπούς αιτούντες µε βάση της µοριοδότησής τους. 


3.  Σύµφωνα µε τους αξιολογικούς πίνακες κατάταξης και τις ανάγκες σε διδακτικές ώρες, το ∆.Ι.Ε.Κ. « ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ » του Γενικού  Νοσοκοµείου Ρεθύµνου θα προβεί σε κατανοµή των εκπαιδευτών ανά ειδικότητα και ανά µάθηµα. 

Μετά την ολοκλήρωση της επιλογής των εκπαιδευτών, η  ∆ιευθύντρια  του  ∆.Ι.Ε.Κ. « ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ » του Γενικού  Νοσοκοµείου Ρεθύµνου αποστέλλει στην αρµόδια ∆ιεύθυνση του Υπουργείου Υγείας κατάλογο στον οποίο περιλαµβάνονται: ονοµατεπώνυµο εκπαιδευτή, ειδικότητα, µάθηµα που διδάσκεται, οι ώρες διδασκαλίας, µε συνηµµένη την απόφαση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Γενικού Νοσοκοµείου Ρεθύµνου 


 


Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσης στη ∆ΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκοµείου Ρεθύµνου µέχρι και την  12/02/2019.


Οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν τo έντυπο της  σχετικής αίτησης  στο  Τµήµα ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού του Γενικού Νοσοκοµείου  Ρεθύµνου και στην ιστοσελίδα του Νοσοκοµείου µας: www.rethymnohospital.gr 


Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, να αναρτηθεί στο ∆ΙΑΥΓΕΙΑ, καθώς και στην ιστοσελίδα του


Γενικού Νοσοκοµείου Ρεθύµνου


Επισυνάπτονται τα σχετικά αρχεία.

Αναζήτηση

+
Μετάφραση »
Skip to content