ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – “Στελέχωση του Νοσοκομείου σε μόνιμο ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό”

Επειδή το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε στον τοπικό τύπο διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν την στελέχωση του Νοσοκομείου και τις προσλήψεις σε μόνιμο ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και σας ενημερώνουμε τι έχει γίνει σε αυτό το επίπεδο τα δυο τελευταία χρόνια.

1.΄Εχουν προκηρυχθεί και διοριστεί στο νοσοκομείο και εργάζονται αυτή την στιγμή 8 ειδικευμένοι μόνιμοι ιατροί. Συγκεκριμένα 1 νεφρολόγος ΕΒ, 1 χειρουργός ΕΒ, 1 αναισθησιολόγος ΕΒ, 1 μικροβιολόγος ΕΒ, 1 ψυχίατρος ΕΒ, 1 ουρολόγος Δ/ντής, 1 ουρολόγος ΕΒ, 1 ακτινολόγος ΕΒ.

2.΄Εχουν υπογραφεί  και αναμένεται η δημοσίευση στο ΦΕΚ οι διορισμοί τριών ιατρών ΕΒ ενός παθολόγου , ενός παιδιάτρου και ενός νευρολόγου. Αυτό θα συμβεί το επόμενο διάστημα μέχρι τέλους του έτους.

3.Βρίσκεται στο Υπουργείο προς υπογραφή ο διορισμός ενός καρδιολόγου ΕΒ και ενός Ψυχιάτρου ΕΒ για το Κ.Ψ.Υγείας.

4.Ολοκληρώθηκε η κρίση ενός ΕΒ ογκολόγου.

5.Είναι σε εξέλιξη η κρίση ενός ΕΒ για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

6.Μια θέση Δ/ντή  ΤΕΠ που είχε προκηρυχθεί βγήκε άγονη και θα επαναπροκηρυχθεί.

7.Αναμένεται η απόφαση για την προκήρυξη 4 ειδικευμένων μόνιμων ιατρών για το ΤΕΠ, ώστε να μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα και το σημαντικότερο οι πολίτες οι οποίοι θα προσέρχονται στο ΤΕΠ να έχουν καλύτερη αλλά και γρηγορότερη αντιμετώπιση.

Επισυνάπτεται το σχετικό αρχείο.

Αναζήτηση

+
Μετάφραση »
Skip to content