Ανοιχτός Επαναληπτικός Διαγωνισμός Σάκκων Πλαστικών

Απαιτείται η κατάθεση στην Αγροτική Τράπεζα και στον λογαρισμό GR8404311300003740300211245 ποσού 30 €, το αποδεικτικό της οποίας θεωρείται απαραίτητο δικαιολογητικό για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

 (ΑΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗ  ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ .ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ  ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ κατεβάστε τα συνημμένα έγγραφα
.
Προσοχή: για την εισαγωγή προσφορών απαιτείται η εγκατάσταση του προγράμματος Hermes.

Η κωδικοποίηση κατά GMDN βρίσκεται στο site www.epromy.gr,.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το πρόγραμμα εγκατάστασης του Hermes (έκδοση 8.1.6) και οδηγίες της εφαρμογής υπάρχουν στην τρέχουσα σελίδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με το Ν3867/10, άρθ. 27, παρ. 12, στις διακηρύξεις που έχουν δημοσιευθεί μέχρι σήμερα και δεν έχει λήξει η προθεσμία υποβολής προσφορών προστίθεται ο όρος “Οι υποψήφιοι υποχρεούνται, επί ποινή απαραδέκτου της προσφοράς τους, να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση με τις τρεις χαμηλότερες τιμές των προϊόντων που προσφέρονται, στα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης”. Οικονομικές προσφορές ανώτερες από το μέσο όρο των τιμών δεν θα γίνονται δεκτές.

Αναζήτηση

+
Μετάφραση »
Skip to content