Ενημέρωση προσωπικού για τα θέματα που τους απασχολούν (πχ ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις)

(20/9/2010)

Λόγω της έξαρσης των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, με πρωτοβουλία της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και της Επιτροπής Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων, στις 16-9-2010 έγινε ενημέρωση και επιμόρφωση του προσωπικού, (χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικά μέσα), για τη συμπλήρωση των γνώσεων τους σχετικά με τα καινούρια επιστημονικά δεδομένα που αφορούν τις λοιμώξεις. Παράλληλα διανεμήθηκε ανώνυμο ερωτηματολόγιο που ζητήθηκε να συμπληρωθεί από όλο το προσωπικό, ώστε να διαπιστωθούν οι ελλείψεις, για να προβούμε στη συνέχεια στις απαραίτητες παρεμβάσεις.

Την Τρίτη 21-9-2010 θα γίνει συνάντηση με τους Τραυματιοφορείς, το προσωπικό πλυντηρίων και κουζίνας για συζήτηση και ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν (διαχείριση ιματισμού). Θα ακολουθήσει συζήτηση με τις αποκλειστικές νοσοκόμες για τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί, με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών τους στον ασθενή και την καλύτερη συνεργασία τους με το Νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα η Νοσηλευτική Υπηρεσία, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι στο χώρο μας (έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, συνταξιοδοτήσεις κτλ), πασχίζει να καλύψει τα καθημερινά προβλήματα που εμφανίζονται στα τμήματα, με μοναδικό σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, την παροχή άμεσης επιστημονικής και αποτελεσματικής νοσηλευτικής φροντίδας των ασθενών καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του Νοσηλευτικού Προσωπικού.

Αναζήτηση

+
Μετάφραση »
Skip to content