Νέος τρόπος λειτουργίας των τηλεφωνικών ραντεβού

(16/8/10)

Λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού, δεν είναι δυνατή η συνεχής, κατά τη διάρκεια του ωραρίου, εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών ραντεβού.
Για την επίλυση του παραπάνω προβλήματος, τέθηκε σήμερα σε παραγωγική λειτουργία, σύστημα διαχείρισης τηλεφωνικών ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη.
Αποφασίσθηκε η λειτουργία των τηλεφωνικών ραντεβού, μέσω της άμεσης επικοινωνίας με στελέχη του νοσοκομείου, να γίνεται κατά τις ώρες 10:00 ως 14:00 (τις εργάσιμες ημέρες), στο τηλέφωνο 2831-3-42320. Τις άλλες ώρες και ημέρες, αναλαμβάνει αυτόματο σύστημα που ενημερώνει τον πολίτη για το ωράριο των τηλεφωνικών ραντεβού και επιτρέπει, να εισάγει ο ενδιαφερόμενος τον σταθερό αριθμό τηλεφώνου του (και το όνομα του), προκειμένου την επόμενη ή και την ίδια εργάσιμη ημέρα να επικοινωνήσει με αυτόν στέλεχος του νοσοκομείου, για το κλείσιμο του ραντεβού που τον ενδιαφέρει. Το σύστημα θα λειτουργεί και τα Σαββατοκύριακα, προάγοντας την ενεργητική εξυπηρέτηση, την αμεσότερη, καλύτερη και αποτελεσματικότερη επικοινωνία του Νοσοκομείου με τον Πολίτη.

Για τους πολίτες που εξυπηρετούνται μέσω Internet, αντίστοιχο σύστημα εξυπηρέτησης, θα αναρτηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα μας. Ο Πολίτης θα δίνει τα στοιχεία του, μέσω μιας φόρμας και την επόμενη εργάσιμη ημέρα, θα γίνεται επικοινωνία από το γραφείο Ραντεβού προς αυτόν για την επικύρωση του ραντεβού.
 

Αναζήτηση

+
Μετάφραση »
Skip to content