Προγραμματισμός ενεργειών αναδόχου και διοίκησης νοσοκομείου για την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας

(6/8/10)

Σήμερα έγινε σύσκεψη μεταξύ στελέχους του αναδόχου και του νοσοκομείου, προκειμένου να προγραμματιστεί η έναρξη των εργασιών και η ομαλή ολοκλήρωση (που αναμένεται να γίνει στα τέλη του 2010 ή στις αρχές του επόμενου έτους).

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η προσδοκόμενη προσκύρωση οικοπέδου, προκειμένου να εξασφαλισθεί η άνετη πρόσβαση των ασθενοφόρων. Σε συνεργασία με τη ΔΥΠΕ και τη ΔΕΠΑΝΟΜ, έχει γίνει αίτημα πρός το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση ύψους 76.000€, με στόχο την αγορά του προσκυρωθέντος οικοπέδου (το οποίο έχει προσκυρωθεί σε οικόπεδο που ανήκει στο νοσοκομείο).

Επιπλέον εξετάσθηκαν θέματα που αφορούν την εξασφάλιση ηλεκτρικής ενέργειας, νερού, αποθηκών κτλ.

Το νοσοκομείο σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑΝΟΜ έχει δημιουργήσει λίστα αναγκών ξενοδοχειακού εξοπλισμού της νέας πτέρυγας και την έχει εντάξει στο ΕΣΠΑ. Αναμένεται ότι κατά τον Μάρτιο θα ξεκινήσει η εγκατάσταση του εξοπλισμού για την πλήρη λειτουργία της νέας πτέρυγας.

Στα τέλη Οκτώβρη, αφού γίνει διεξοδική συζήτηση με τα εμπλεκόμενα τμήματα, θα αποφασισθεί λεπτομερώς το σχέδιο μετεγκατάστασης και το σχέδιο επέκτασης των τμημάτων (στους χώρους που αδειάζουν).

Αναζήτηση

+
Μετάφραση »
Skip to content