ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου μας για να δούμε ό,τι σας προβληματίζει ή να κάνετε έναν έλεγχο.

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ

Σε περίπτωση που σας συμβεί κάποιο ατύχημα ή έχετε έντονη δυσφορία μπορείτε να επισκεφτείτε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π) από την Νότια πύλη του νοσοκομείου στην νέα πτέρυγα. Το προσωπικό του νοσοκομείου είναι σε ετοιμότητα να σας δώσει τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Σε περίπτωση που θέλετε να εξεταστείτε από τους ιατρούς του νοσοκομείου μας σε  απογευματινή ώρα μπορείτε να κλείσετε απογευματινό ραντεβού. Τα απογευματινά ραντεβού πραγματοποιούνται μετά τις 15.00 και μπορείτε να το προγραμματίσετε από τη γραμματεία εξωτερικών ιατρείων στην τηλεφωνική γραμμή 2831 3 42243.

ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ;

Μπορείτε να παραλάβετε τις εξετάσεις που έχετε πραγματοποιήσει στο νοσοκομείο μας από οπουδήποτε με χρήση των κωδικών taxisnet.

Εθνικό Πρόγραμμα
για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών που βρίσκονται στη χώρα μας και διαθέτουν ΑΜΚΑ και ενσωματώνει την ψηφιακή τεχνολογία προκειμένου να διευκολύνει τις γυναίκες να κάνουν τις εξετάσεις τους εύκολα, άμεσα και δωρεάν. Οι δωρεάν εξετάσεις που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα είναι οι εξής:

Εξέταση Ψηφιακής Μαστογραφίας για όλες τις γυναίκες-δικαιούχους
Κλινική εξέταση (σε περίπτωση ευρήματος)
Υπερηχογράφημα (σε περίπτωση ευρήματος ή ανάγκης περαιτέρω διερεύνησης)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΗΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 5:00 μμ

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

δείτε τις τελευταίες ανακοινώσεις του νοσοκομείου μας

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά ταΕκπαιδευτήρια Πολυχρονάκη-Καπαιδονάκη (Κουντουριώτη &Πρεβελάκη 1 Ρέθυμνο), που στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικωνεορτών, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2023, οργάνωσαν λαχειοφόρο αγοράμε σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Φυσικής και ΙατρικήςΑποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) του Νοσοκομείου μας και συγκέντρωσανχρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν μουσικά όργανα χρήσιμα γιατις θεραπευτικές συνεδρίες του Κέντρου Φυσικής […]

Δημόσιος Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη διάθεση συνολικά τριών  (3) Πλυντών/ντριών (πρωινής ή απογευματινής απασχόλησης, για σαράντα (40) ώρες εβδομαδιαίως (πενθήμερο), με δύο (2) Κυριακές ανά μήνα μέσω ΚοιΣΠΕ Ελλάδος

ΚΗΜΔΗΣ-διακηρυξη-για-διαθεση-3-πλυντων-μεσω-κοισπε-Download espd-request-v2-5-διάθεση-3-πλυντών.pdf-ΨΗΦ.-ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟDownload

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Δημόσιου Ηλεκτρονικού Ανοικτού άνω των ορίων (Διεθνής) διαγωνισμού για τη διάθεση συνολικά δεκατριών  (13) ατόμων  Καθαριστών/στριών πλήρους ωραρίου (8ωρο για 40 ώρες εβδομαδιαίως – πενθήμερη εβδομάδα εργασίας) μέσω ΚοιΣΠΕ Ελλάδος (Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης) – CPV 90911200-8» για τις ανάγκες του νοσοκομείου, συνολικού προϋπολογισμού 151.008,97 € (εκατόν πενήντα μία χιλιάδες οκτώ ευρώ και ενενήντα επτά λεπτά) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, σε βάρος του ΚΑΕ 0429, του Προϋπολογισμού του νοσοκομείου, για ένα (1) έτος ,με μονομερές δικαίωμα προαίρεσης 151.008,97 € (εκατόν πενήντα μία χιλιάδες οκτώ ευρώ και ενενήντα επτά λεπτά) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, δηλαδή συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης € 302.017,94 ( τριακόσιες δύο χιλιάδες δεκαεπτά ευρώ και ενεήντα τέσσερα λεπτά) € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής

ΚΗΜΔΗΣ-διακηρυξη-για-διαθεση-13-ατομων-μεσω-κοισπεDownload espd-request-v2-4-διάθεση-13-καθαριστών.pdf-ΦΗΦ.-ΥΠΟΓΕΓΡΑΜDownload espd-request-v2 (9)Download

Πρόσκληση για την διάθεση καθαριστών 

ΚΗΜΔΗΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-2Download

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΙ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-6-ΘΕΣΕΩΝ-ΚΛΑΔΟΥ-ΙΑΤΡΩΝ-ΕΣΥ-17-03-2023Download

Πρόσκληση για την υπηρεσία «Εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και υποστήριξης Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO)

3Γ.-ΚΗΜΔΗΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΔΕΔΟΜΕΝΑ-1462Download

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Το Νοσοκομείο Ρεθύμνου είναι το μοναδικό στο νομό και για αυτό εφημερεύει κάθε μέρα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες και καθημερινά προσπαθούμε να αυξήσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το προσωπικό του νοσοκομείου μας παρέχει με τις υπηρεσίες του με χαρά δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Πάντα γίνεται προσπάθεια για την άμεση εξυπηρέτηση. Γίνεται άμεσα αξιολόγηση της κατάστασης και ιεράρχηση κάθε φορά βάση της σπουδαιότητας των περιστατικών.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Το προσωπικό μας θα προσπαθήσει σε κάθε βήμα να σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο για την εξυπηρέτηση σας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ

Το ιατρικό μας προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς για να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

logo-ekea-elinika

Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης σήμερα….

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πολύτιμη προσφορά, μία αυτονόητη πράξη, με κίνητρο τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη. Μία πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, που συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός πολιτισμού κοινωνικής αλληλεγγύης, στον ευρύτερο χώρο στον οποίο κινούμαστε και δρούμε καθημερινά!
Η ανάγκη για αίμα είναι αυξημένη στη χώρα μας, αφού το αυξημένο ποσοστό τροχαίων, καθώς και η μεσογειακή αναιμία μας κατατάσσει στις χώρες με υψηλή ανάγκη αιμοδοσίας.
Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης τόσο για τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη όσο και για τον ίδιο μας τον εαυτό.

EOM-logo

ΓΙΝΕ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Η απόφαση είναι δική σου!

για το Γ.Ν. Ρεθύμνου και τους φορείς του

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Με την αριθμ.πρωτ. 3048/10-3-2021 Απόφαση του Διοικητή (ΑΔΑ:6ΛΩΕ46907Λ-8ΗΖ) εγκρίθηκε το Σχέδιο Αποτροπής Καπνίσματος για το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και τους φορείς του, σύμφωνα με την ισχύουσα αντικαπνιστική νομοθεσία, το οποίο σας επισυνάπτουμε και παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή.

afisafinal_anodinou

Η Μ/Γ κλινική του Γ.Ν.Ρ. προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Ψυχοπροφυλακτικής (Ανώδυνου τοκετού) και Προετοιμασία γονεϊκότητας.

Έμπειρες και εξειδικευμένες μαίες του μαιευτικού τμήματος ενημερώνουν και εκπαιδεύουν τις μέλλουσες μητέρες για

·      την εγκυμοσύνη,

·      τον τοκετό,

·      το θηλασμό,

·      τη φροντίδα του νεογνού και

·      τη λοχεία

με σκοπό την προετοιμασία για τη γονεϊκότητα, τη μείωση του άγχους στο τοκετό και την ενεργή συμμετοχή τους στο νέο ρόλο ως γονείς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με online αίτηση από το σύνδεσμο: Αίτηση

  • Το πρόγραμμα ξεκίνησε εκ νέου απο Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
  • Τα μαθήματα  πρέπει να ξεκινούν την 30η εβδομάδα κυήσεως περίπου
  • Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2831087231-2831087165

Θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό

Το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας τον εξής σύνδεσμο:

Πρόγραμμα.

γνωρίστε την διοίκηση του νοσοκομείου μας

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαρκάκης Ελευθέριος

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Κίντα Δήμητρα

ΔΙΕΥΘ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Γιαννούση Ελισάβετ

ΔΙΕΥΘ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Αθανασιάδης Δημήτριος

ΔΙΕΥΘ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ