ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου μας για να δούμε ό,τι σας προβληματίζει ή να κάνετε έναν έλεγχο.

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ

Σε περίπτωση που σας συμβεί κάποιο ατύχημα ή έχετε έντονη δυσφορία μπορείτε να επισκεφτείτε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π) από την Νότια πύλη του νοσοκομείου στην νέα πτέρυγα. Το προσωπικό του νοσοκομείου είναι σε ετοιμότητα να σας δώσει τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Σε περίπτωση που θέλετε να εξεταστείτε από τους ιατρούς του νοσοκομείου μας σε  απογευματινή ώρα μπορείτε να κλείσετε απογευματινό ραντεβού. Τα απογευματινά ραντεβού πραγματοποιούνται μετά τις 15.00 και μπορείτε να το προγραμματίσετε από τη γραμματεία εξωτερικών ιατρείων στην τηλεφωνική γραμμή 2831 3 42243.

ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ;

Μπορείτε να παραλάβετε τις εξετάσεις που έχετε πραγματοποιήσει στο νοσοκομείο μας από οπουδήποτε με χρήση των κωδικών taxisnet.

2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», τη 2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Στη δράση συμμετέχει το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ», για τα Νοσοκομεία του Νομού Αχαΐας.

Η δράση θα λάβει χώρα από τις 09 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2023, με αφετηρία το Περίπτερο της Ε.Ν.Ε. στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 16, ισόγειο – Stand: 12) και θα συνεχιστεί σε 81 Νοσοκομεία πανελλαδικά, όπου μέσω των Διοικήσεων και των Διευθύνσεων Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, όπου θα διατεθούν εθελοντές – Νοσηλευτές για τη λήψη των δειγμάτων, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε οι Νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας, καθώς και όποιος πολίτης επιθυμεί και πληροί τα κριτήρια για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» (https://oramaelpidas.gr/el/thelo-na-gino-ethelontis-dotis/#poios-mporei-na-ginei-dotis), και για το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» (https://www.xarisezoi.gr/iatrika-kritiria/), να μπορέσει να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διεξαγωγής της 2ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»:

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου στις 14 Σεπτεμβρίου 2023 απο τις 10:00 έως τις 14:00 στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων.

Εθνικό Πρόγραμμα
για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών που βρίσκονται στη χώρα μας και διαθέτουν ΑΜΚΑ και ενσωματώνει την ψηφιακή τεχνολογία προκειμένου να διευκολύνει τις γυναίκες να κάνουν τις εξετάσεις τους εύκολα, άμεσα και δωρεάν. Οι δωρεάν εξετάσεις που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα είναι οι εξής:

Εξέταση Ψηφιακής Μαστογραφίας για όλες τις γυναίκες-δικαιούχους
Κλινική εξέταση (σε περίπτωση ευρήματος)
Υπερηχογράφημα (σε περίπτωση ευρήματος ή ανάγκης περαιτέρω διερεύνησης)

Μετρήστε την αρτηριακή σας πίεση με ακρίβεια, Ελέγξτε την, Ζήστε περισσότερο

δείτε τις τελευταίες ανακοινώσεις του νοσοκομείου μας

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και κάθε Τετάρτη 9-2μμ.  θα λειτουργεί η Μονάδα Ημερήσιας Χημειοθεραπείας για περιποίηση,  καθαρισμό και ηπαρινισμό καθετήρων PICC και PORT-A-CATH

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά τονΙατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ρεθύμνου και τονΟδοντιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου οι οποίοι δώρισαν 1 στηθοσκόπιοενηλίκων και 1 παιδιατρικό στηθοσκόπιο για τις ανάγκες του ΓενικούΝοσοκομείου Ρεθύμνου. O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΟΚΤΩ ΘΕΣΕΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΤΩΝ ΚΑΤΩΘΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ :

 Μίας (1) θέσης ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία ειδικότητας Αιματολογίας ή Ιατρικής Βιοπαθολογίας –Εργαστηριακής Ιατρικής , στον βαθμό του Επιμελητή Β΄για το Αιματολογικό-Αιμοδοσία ( Τμήμα Αιμοδοσίας ). Μίας (1) θέσης ειδικευμένου ιατρού του κλάδου ΕΣΥ επί θητεία ειδικότητας ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΉΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση [...]

Διευκρίνηση διαγωνισμού Οφθαλμολογικού Τμήματος

Διευκρίνηση για  τον Δημόσιο διαγωνισμό για την προμήθεια & εγκατάσταση  μιας συσκευής Green Laser  αμφιβληστροειδούς Laser  γλαυκώματος(STL) για τις ανάγκες του Οφθαλμολογικού τμήματος του νοσοκομείου.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά την«ΕΛΑΙΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΦΟΙ ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗ & ΣΙΑ ΟΕΕ» που στη μνήμη τουΔαμβακεράκη Γεωργίου του Κωνσταντίνου κατέθεσε το ποσό των 150 €για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥΜαρκάκης Ελευθέριος

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά τηνοικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της Γαρυφαλιάς Κυδωνάκη,που εις μνήμην της & αντί στεφάνων, δώρισαν ένα Τροχήλατο ΦωτισμόLUXIFLEX LED αξίας 602 € για τις ανάγκες της Μονάδας ΕντατικήςΘεραπείας (ΜΕΘ). Ο Διοικητής του ΝοσοκομείουΜαρκάκης Ελευθέριος

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Το Νοσοκομείο Ρεθύμνου είναι το μοναδικό στο νομό και για αυτό εφημερεύει κάθε μέρα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες και καθημερινά προσπαθούμε να αυξήσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το προσωπικό του νοσοκομείου μας παρέχει με τις υπηρεσίες του με χαρά δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Πάντα γίνεται προσπάθεια για την άμεση εξυπηρέτηση. Γίνεται άμεσα αξιολόγηση της κατάστασης και ιεράρχηση κάθε φορά βάση της σπουδαιότητας των περιστατικών.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Το προσωπικό μας θα προσπαθήσει σε κάθε βήμα να σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο για την εξυπηρέτηση σας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ

Το ιατρικό μας προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς για να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

logo-ekea-elinika

Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης σήμερα….

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πολύτιμη προσφορά, μία αυτονόητη πράξη, με κίνητρο τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη. Μία πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, που συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός πολιτισμού κοινωνικής αλληλεγγύης, στον ευρύτερο χώρο στον οποίο κινούμαστε και δρούμε καθημερινά!
Η ανάγκη για αίμα είναι αυξημένη στη χώρα μας, αφού το αυξημένο ποσοστό τροχαίων, καθώς και η μεσογειακή αναιμία μας κατατάσσει στις χώρες με υψηλή ανάγκη αιμοδοσίας.
Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης τόσο για τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη όσο και για τον ίδιο μας τον εαυτό.

EOM-logo

ΓΙΝΕ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Η απόφαση είναι δική σου!

για το Γ.Ν. Ρεθύμνου και τους φορείς του

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Με την αριθμ.πρωτ. 3048/10-3-2021 Απόφαση του Διοικητή (ΑΔΑ:6ΛΩΕ46907Λ-8ΗΖ) εγκρίθηκε το Σχέδιο Αποτροπής Καπνίσματος για το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και τους φορείς του, σύμφωνα με την ισχύουσα αντικαπνιστική νομοθεσία, το οποίο σας επισυνάπτουμε και παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή.

afisafinal_anodinou

Η Μ/Γ κλινική του Γ.Ν.Ρ. προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Ψυχοπροφυλακτικής (Ανώδυνου τοκετού) και Προετοιμασία γονεϊκότητας.

Έμπειρες και εξειδικευμένες μαίες του μαιευτικού τμήματος ενημερώνουν και εκπαιδεύουν τις μέλλουσες μητέρες για

·      την εγκυμοσύνη,

·      τον τοκετό,

·      το θηλασμό,

·      τη φροντίδα του νεογνού και

·      τη λοχεία

με σκοπό την προετοιμασία για τη γονεϊκότητα, τη μείωση του άγχους στο τοκετό και την ενεργή συμμετοχή τους στο νέο ρόλο ως γονείς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με online αίτηση από το σύνδεσμο: Αίτηση

  • Το πρόγραμμα ξεκίνησε εκ νέου απο Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
  • Τα μαθήματα  πρέπει να ξεκινούν την 30η εβδομάδα κυήσεως περίπου
  • Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2831087231-2831087165

Θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό

Το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας τον εξής σύνδεσμο:

Πρόγραμμα.

γνωρίστε την διοίκηση του νοσοκομείου μας

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαρκάκης Ελευθέριος

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Κίντα Δήμητρα

ΔΙΕΥΘ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Γιαννούση Ελισάβετ

ΔΙΕΥΘ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Αθανασιάδης Δημήτριος

ΔΙΕΥΘ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ